Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Άγγελος στον Αρχάγγελο!

Αποφάσισε ο μπαμπάς μας να πάει για ψάρεμα και είπε να μας πάρει παρέα! Εννοείται, το συζήτησα με τον Άγγελο και είπε να ακολουθήσουμε. Μαζέψαμε γρήγορα γρήγορα τα λιγοστά δικά μου πράγματα, πλέον, και τα πολλά πολλά μπαρμπούτσαλα του Άγγελου και ξεκινήσαμε. Λέω γρήγορα γρήγορα γιατί ο μπαμπάς μας είναι της τελευταίας στιγμής, πιο τελευταίας δε γίνεται!
Ξεκινήσαμε με πολύ χαρά και με ένα φιλικό ζευγάρι - που μάλλον θα αναθεωρήσει να κάνει παιδί μετά από αυτά που είδε!!!!!!! Το πουλάκι μου όμως κουράστηκε γρήγορα στο καθισματάκι και.... Και γινόταν πανικός στο αυτοκίνητο. Απορώ με τόσες τσιρίδες - δικές μου με τα ζουζουνοτράγουδα - πως ο μπαμπάς μας οδηγούσε. Φτάσαμε όμως και τότε άρχισε η μαγεία - πέσαμε για ύπνο!!!

Η μαγεία άρχισε αλλά το επόμενο πρωινό. Μπανάκι όλη μέρα σε παραλίες που ήταν σχεδόν ολόδικές μας. Παιχνίδια με τον Άγγελο, κι εκεί που απολάμβανα τα παιχνίδια ήρθε και η καλύτερη στιγμή όλων. Ύπνος στην αγκαλιά μου και ποτέ δε χάνω ευκαιρία, να ξαπλώσω για να κοιμηθεί πάνω μου!




Καφεδάκι στο μαγευτικό, τεράστιο, με θέα μπαλκόνι μας, υπό τους ήχους των ζουζουνιών, εννοείται! Κουβεντούλα με τη φιλενάδα Γωγώ και λίιιιιιιιιιιγο μαγειρεματάκι! Πολλά πολλά ψάρια στο ψυγείο των ανδρών...
Τι άλλο να θέλει κανείς για ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο?


Μην ξεχάσω, πήγαμε και σε εκκλησία και κοινωνήσαμε για δεύτερη φορά μετά τη βάπτισή μας. Κάναμε τρελές καροτσάδες, που πλέον τις απολαμβάνει και ο Άγγελος μιας και κάθεται καθιστός, χαζεύει τριγύρω και μιλάει σε ότι κινείται μασουλώντας τα παιχνίδια του!

Δυστυχώς ήρθε γρήγορα η ώρα της αποχώρησης, αλλά ήταν μια ωραία απόδραση! Οι επόμενες έρχονται!!

Μετά τα σχολικά χρόνια δεν είχα ξαναζήσει τόση ανεμελιά! Πραγματικά είχα χρόνια να χαλαρώσω τόσο πολύ και να μη με απασχολεί τίποτα. Από τότε που γεννήθηκε ο Άγγελος όλα είναι πιο ωραία, πιο χαλαρά! Όλα τέλεια!