Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Δοντάκια μου.... πότε θα κάνετε εμφάνιση?

Αχ αυτά τα δοντάκια! Είναι το μικρό μου με φουσκωμένα τα ούλα από τον τρίτο μήνα, έχουμε φτάσει 5μιση και τίποτα. Μάλλον εγώ ανυπομονώ πολύ..
Είναι τα άτιμα φουσκωμένα, έχουν ασπρίσει και τα πάνω και τα κάτω τόσο που νομίζεις θα πεταχτούν έξω. Η αλήθεια είναι δεν έχουμε ακόμη ταλαιπωρηθεί και πάρα πολύ. Κανά δυο ξενύχτια, κάτι ξαφνικά κλάματα μέσα στην ημέρα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Τα γειτονάκια - διδυμάκια 10 μηνών - κλαίνε όλη μέρα.

Η παιδίατρος που μας είδε πριν 10 ημέρες είπε πως το πρώτο θα σκάσει το πολύ σε κανά μήνα. Άντε να δούμε. Άντε να χαρεί αυτή η μάνα. Γιατί εμείς χαιρόμαστε, το μωρό που να καταλάβει..?

Έχει και την πλάκα του όμως. Ότι και να δει, ότι και να πιάσει το μόνο που θέλει είναι να το βάλει στο στόμα. Έχει συγκεκριμένη διαδικασία. Μόλις δει κάτι που του αρέσει πάρα πολύ, το πιάνει, το κοιτάει καλά καλά και κατευθείαν το οδηγεί στο στόμα με μανία.

Μεγαλύτερη λατρεία από όλα δείχνει στο δάχτυλο του μπαμπά, μάλλον επειδή είναι σκληρό, το μασουλάει με τόοοοοση μανία και ευχαρίστηση, πραγματική ηδονή! Χαίρεται και ο μπαμπάς πολύ πολύ! Μέχρι πότε όμως? Μέχρι να βγει κανά δοντάκι και να αρχίσει τα πραγματικά δαγκώματα!!!